Új szolgáltatásunk kisvállalkozások, egyéni vállalkozók részére weboldalak készítése és folyamatos gondozása. A legegyszerűbb honlapok 3 alapoldalból állnak, amely tartalmaz egy rövid bemutatkozást, egy szolgáltatást vagy termékismertetőt és egy kapcsolati oldalt. Természetesen további oldalak készítését is vállaljuk. Természetesen elfogadunk és felteszünk a vállalkozás által megadott fotót, vagy logót is, és természetesen a vállalkozás címét, elérhetőségét akár térképen is. Az alapszolgáltatás nem foglalja magában a domain név és a tárhely díját. Amennyiben erre is igény van úgy természetesen erről is gondoskodunk. Mindezt természetesen gyorsan, akár pár hét alatt is el tudjuk készíteni.

Kifejezetten olyan kisvállalkozások, egyéni vállalkozók, vagy akár magánszemélyek részére alakítottuk ki ezt a szolgáltatásunkat, akiknek fontos, hogy a világhálón történő megjelenésük biztosítva legyen. 

Weboldalainkat úgy készítjük, hogy mind asztali gépen, tableten és mobil képernyőn is (reszponziv módban)  meg tudjanak jelenni. 

Eddigi munkáimat itt tekintheti meg: