Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

A BPR Europe kft 1992. évben alakult Budapest Reklám Szolgáltató néven és fő tevékenysége Budapest marketing és kommunikációs szolgáltatásainak ellátása volt. 1998. évben a társaság többségi tulajdonosa lett a dc consult társaság, és a cégcsoport európai képviseleti irodát létesített Brüsszelben. Ennek révén a csoporthoz került az ingatlan üzletág, amely nemcsak ingatlan értékesítést és fejlesztést, hanem komplex létesítménygazdálkodást is tartalmaz. 

A dc consult társaság ma már kizárólag a gazdasági és marketing szolgáltatások területén dolgozik, elsősorban hitelközvetítéssel, finanszírozás szervezéssel és pályázatok előkészítésével és értékelésével foglalkozik. 2013. évben ide került a 2011. ben létrehozott önálló Mediációs iroda is. 

 

2012. évben kinyílt a MESEDOBOZ és a korábbi könyvkiadási tevékenység mellett egyre több a szabadidős tevékenységekkel kapcsolatos szolgáltatásunk, mint például rendezvények, nyaralások szervezése. Ezzel a BRP Europe egy családi szolgáltató társasággá alakult, amely terveink szerint 2014. ben megnyitja majd önálló web áruházát is. 

 

Legfontosabb számunkra továbbra is a megbízható minőség és a garantált szolgáltatás minden területen.