Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GYIK - Gyakran ismételt kérdések

facebook2.jpg

 1. Miért éri meg a Club-nak, hogy szinte ingyen vendégül lásson?

Ezen a “próba üdülésen” többet megtudnak a klub működéséről és személyesen is megismerhetik a klubunk által kínált utazásokat. Tehát amit tenniük kell, mindössze eltölteni egy délelőttöt klubunk képviselőjével, anélkül, hogy elkötelezné magát.

2. Mit jelent találkozni a Club képviselőjével?

Egy baráti beszélgetés kávé vagy üdítőital mellett, miközben többet megtudnak a klub által kínált utazás előnyeiről a Kanári-szigetekre, illetve a világ más részeire.

3. Mikor zajlik ez a beszélgetés? Kötött időpontban van?

Hogy mikor legyen a tájékoztató, azt megérkezésükkor beszélik meg közösen klubunk képviselőjével.

4. A tájékoztató alatt ki vigyáz a gyermekemre?

Mivel a tájékozató a Hotelben zajlik, így a beszélgetés alatt a nyugodtan ott lehetnek gyermekei Ön mellett. Biztosítunk számukra elfoglaltságot. Rengeteg család érkezik kisgyermekkel, ez a kérdés mindig megoldott!

2.jpg

 

5. Miért csak azok az emberek használhatják ki ezt a lehetőséget, akiknek jóváhagyják a jelentkezésüket?

Tapasztalatból tudjuk, hogy ez az ajánlat nem felel meg mindenkinek, mivel nem egyezik az” élet stílusukkal”, ezért nem is tudnák teljes mértékben kihasználni a lehetőségeket.

6. A 100 Euros regisztrációs díj után, milyen rejtett költséggel kell számolni?

Egyedül 300 Euro letéti díjat kell megérkezéskor elhelyezni apartmanonként (készpénz vagy dombornyomott bankkártya), amit utolsó nap, a szoba elhagyása után teljes egészében visszaadnak, ha nem történt rongálás az apartmanban.

7. Mit jelent a 300 Euro letéti díj/kaució?

A 300 Euro csak egy általános kaució, amely a nyaralás végén teljes egészében visszajár Önöknek, amennyiben nem keletkezett kár az apartmanban! Ez csupán a Hotel védelmére szolgál! Mivel a szállás ingyenes, az apartmanok pedig teljesen felszereltek (hűtő, étkészlet, mikro, tv stb.), igényes apartmanok, ezért szükséges a Hotelnek egy biztosíték, hogy bármilyen kár esetére legyen fedezete. Azonban, ha rendelkeznek dombornyomott bankkártyával, amin van 300 Euronak megfelelő összeg, akkor elég megérkezéskor felmutatni a bankkártyát, így nem szükséges 300 Euro készpénzt kaucióként letétbe helyezni! A bankkártyát természetesen nem veszik el Önöktől, az a nyaralás alatt végig Önöknél marad! Ez idáig minden kedves utasunk visszakapta nyaralása végén az általános kauciót .

8. Szeretnék élni az ajánlatukkal, viszont még nem tudom a pontos dátumot.

Ez nem okozhat gondot! Miután jóváhagyták jelentkezésüket, 12 hónap van arra, hogy eldöntsék a pontos érkezés időpontját, aztán már nem marad más, csak felvenni a kapcsolatot velünk.

9. Szeretném befoglalni az üdülést, mi a folyamat?

Ez nagyon egyszerű! Jelentkezzen, töltse ki a kérdőívet, amit küldünk Önnek emailben, erősítse meg aláírásával, hogy elolvasta és megértette a feltételeket, küldje vissza nekünk emailen vagy faxon, ezt követően felvesszük Önnel a kapcsolatot a Regency Resort Club Apartman-hotelből.

10. Mi történik, miután megtettem a foglalást?

Írásban kap visszaigazolást (vouchert) a foglalásról, foglalási számmal. Azután már nem marad más, csak megvásárolni a repülőjegyeket és felkészülni a csodás utazásra a pálmák alatt! 

11. Milyen étkezési lehetőségek közül választhatunk?

A helyszínen van lehetőség befizetni a félpanziót ami felnőtteknek 144 euro/fő/8 nap, gyermekeknek 86 euro/fő/ 8 nap - de természetesen nem kötelező!

12. Tenerifen milyen árakkal kel számolni? 

Az árak hasonlóak, mint az itthon megszokott árszínvonal! Mivel minden apartman teljesen felszerelt, önellátásra alkalmas. A konyha tartalmaz minden olyan eszközt, mely szükséges lehet egy nyaralás alatt. Edények, étkészlet, konyhai eszközök (pl.sütő, mikrohullámú sütő, vasaló) állnak vendégeink rendelkezésére. 

13. 7 éjszakánál tovább is maradhatnánk?

Mindig jelezzék a jelentkezési lapon, ha 7 éjszakánál tovább szeretnének maradni! Elvileg lehetséges 75 Euro/apartman/éj áron plusz éjszakát eltölteni, de a kapacitástól függ! Ha teltház van, akkor sajnos nincs lehetőség rá. Ha jelzik ezt az igényüket, megpróbáljuk megoldani!

14. Milyen időpontokban lehet igénybe venni az ingyenes nyaralási lehetőséget?

A lehetőséget egész évben, bármely - Önök által választott - időpontban lehet igénybe venni pénteki vagy szombati érkezéssel. Csúcsszezonban (július-augusztus) előfordulhat, hogy az Önök által kinézett időpontban teltház van már, ebben az esetben választhatnak egy másik időpontot.

15. Hogyan jutok a reptérről a szállodába?

A repülőjegyet úgy célszerű megvásárolni, hogy a déli (TFS) repülőtérre érkezzenek. Amennyiben autót bérelnek (ezt már itthonról érdemes megtenni, mert így olcsóbb), akkor a kocsi már a reptéren várhatja Önöket. Ha autóbérlésben nem gondolkoznak, abban az esetben a déli repülőtértől taxival a szállásig kb. 25 Euro a viteldíj.

16. Mennyire felszereltek az apartmanok?

Kisgyermekek számára is megfelelőek! Klubunkban van kiságy pici gyermekek részére, és konyháink is jól felszereltek kisgyermekes családok számára. Programokban bővelkedik a sziget, kisebb és nagyobb gyemekeknek felejthetetlen élmény marad a nyaralás! Víziparkok (Siam Park, Octopus Park), állatkertek: Loro Park, Jungle Park stb..

 

Utazóink véleményeit itt olvashatják: 

 

p3060665_resize.jpg