Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jelentkezés

 Amennyiben Ön is szívesen élne a lehetőséggel, de még további információra van szüksége:

- Tekintse meg GYIK (gyakran ismételt kérdések) menüpontot.

- Érdeklődjön vagy jelentkezzen emailben: ingyennyaralas@gmail.com emailcímen vagy hívjon telefonon:  Keszthelyiné  Csilla  +3670 3834 066

 

Pár napon belül, amint megkapja a szállás visszaigazolását,  érdemes a repülőjegy-foglalást elindítani. Kérésére ebben is segíteni tudunk! 

 

 

 

Örömmel értesítem Önöket, hogy a Wizz Air fapados légitársaság 2016 végétől közvetlen járatot indít Budapestről Tenerife dél repülőtérre! Az új útvonalon kezdetben hetente két járat közlekedik majd: hétfőnként és péntekenként. Az első járat október 30-án indul. 

A járatokra elkezdték a repülőjegyek értékesítését, így jelenleg 25 és 35 ezer Ft között lehet repülőjegyet foglalni Tenerifére! smile hangulatjel

Járatinformációk, foglalás: www.wizzair.com.

unnamed.jpg

Fapados járatokra történő repülőjegy foglalásakor az alábbiakra figyeljenek:

-az árak gyorsan változnak, minél hamarabb foglalnak, annál olcsóbb!

-az ár nem tartalmazza a csomagszállítást. Foglalás előtt a légitársaság weboldalán tájékozódjanak a feladható bőrönd, kézipoggyász méretéről, súlyáról, szállításának díjszabásáról!

- a repülőjegyek lefoglalása előtt győződjenek meg arról is, hogy a kívánt időszakban van-e foglalható szálláshely nálunk, csak utána foglaljanak!

 

Csodás nyaralást kívánunk, mert köztudott, hogy Tenerife szigetén egész évben tart a nyári szezon!