Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közlekedés

facebook2.jpg 

 Tenerife Autó bérlés, taxi, busz 

Tenerifei nyaralása alatt érdemes autót bérelni! Rengeteg a látnivaló a szigeten, autóval a legpraktikusabb bejárni a szebbnél szebb kirándulóhelyeket! 
Napi 20-30 euro-tól, hetente pedig már 110-130 euró körül lehet autót bérelni, mely már a repülőtéren várhatja Önöket. Gyerekülés is megoldható. 

Az autóutak a szigeten jó minőségűek. A benzin ára kedvező, alacsonyabb mint a kontinetális Spanyolországban, vagy mint Magyarországon. 

Foglalja le még ma autóját:

Ha átszállással mennek, akkor előfordulhat, hogy az északi repülőtérre érkeznek. Ez sem probléma!  Arra is van mód, hogy egyik repülőtéren felveszik az autót, és a másik repülőtéren leadják távozáskor, illetve ha csak pár napra kérnek autót, akkor a repülőtéren érkezéskor felveszik az autót, és pár nap múlva a városban is le tudják adni.

További autókölcsönzők listája: 

Mi rendszeresen a Cicartól béreljük az autót, mindig meg voltunk velük elégedve. Egyből a repülőtéren van az irodájuk, ott átadják a kulcsokat és visszafele ott is kell leadni. 

 

cicar.jpg

Cicar

Ország: Spanyolország - Kanári-szigetek
Város: Tenerife
Helyszín: a Budapest -Tenerife charter járat (közvetlen járat) ha a Déli repülőtérre (TFS) érkezik.

 

TRC-cars 

Faycan 

Rentspain

Nizacars 

Strawberry 

  

TENERIFE BUSZ:

A helyi közlekedés jó, busszal bárhová eljuthatunk. A zöld színű helyi buszokat a TITSA nevű társaság működteti, a jegyet a buszsofőrnél lehet megvásárolni.

 

Utazhatunk előre megvásárolható bérlettel is, úgynevezett Bono-val.

 

Ára: 12 vagy 30 Euro.

  • 20 km-nél hosszabb útnál 50% kedvezményre jogosít fel a Bono kártya.
  • 20 km-nél rövidebb útnál pedig 30% kedvezményre jogosít fel a Bono kártya.

Újságárusoknál, buszállomásokon lehet hozzá jutni.
Több személy is használhatja, addig érvényes, amíg a keret el nem használódik, maximum egy évig. Ha marad pénz a kártyán, de az nem elég a kiszemelt útvonalra, akkor készpénzzel ki lehet egészíteni.  


A busztársaság honlapját a www.titsa.com oldalon érhetik el, ahol a főoldal jobb alsó részén többféle kereső is az utasok rendelkezésére áll. Itt lehet böngészni, hogy a különböző városok, helyek, melyik buszjárattal érhetőek el. 


TENERIFE TAXI:

A taxik szolgáltatásait nyugodtan vegyék igénybe mert fix tarifa van a szigeten és taxiból nagyon sok van a szigeten, az árak pedig megfizethetőek.