Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Siam Park

    siam.jpg

 

A Siam Park Európa legújabb és legizgalmasabb vízi szórakoztató központja. Tenerifei apartmanjainktól autóval pár perc alatt megközelíthető.

A belépő:

  • felnőtteknek 32 Euro,
  • gyermekeknek (11 éves korig) 21 Euro.

 

Érdemes megvásárolni az úgynevezett Twin-ticket-et, mely kedvezményes belépést biztosít a Siam Parkba, és a Loro Parkba.

Ára:

  • felnőtteknek 55 Euro,
  • gyermekeknek (11 éves korig) 36,5 Euro

 

p3050256_resize.jpg

 

A Tenerifén, 2008 szeptemberében megnyitott Siam Park az ősi Thaiföld világába kalauzolja látogatóit. Az ázsiai szakértők felügyeletével épített vízi világ létrehozásakor eredeti, Thaiföldről importált építőanyagokat használtak fel.

Így Önnek nincs más dolga mint elindulni egy lélegzetállítóan izgalmas, felejthetetlen kalandra melyet vízen ember átélhet. 

A speciális technikai megoldásoknak köszönhetően a park naponta cserélt friss, sótalanított 24 fokos tengervízzel várja látogatóit.

 

p3050394_resize.jpg

 

Ízelítőül néhány a park számos vízi attrakciója közül:

Tower of power: 28 méteres lecsúszás az óriáscsúszdán, majd száguldás egy lélegzetállító akváriumon keresztül, a végcélig a medencéig.   

 

 

 

The dragon: Próbálja ki amit A Siam Park létrehozása előtt csak az űrhajósok élvezhettek. Súlytalanság a speciális pályán akár harmad magával!

 

p3050422.jpg

 

Lazy river: A világ leglustább folyóján csordogálva élvezheti a park gyönyörű látképét hogy a végén egy jacuzziban tovább lazulhasson.

 

533291_321524544594361_776947188_n.jpg

 

Lost city: Mert a Siam Park a gyerekekről sem feledkezik meg.

 

599938_321524304594385_866354594_n.jpg

 

Wave palace: A világ legnagyobb mesterséges hullámmedencéje. Ne a tengerparton lesse a habokat, itt a hullámok menetrendszerűen jönnek.

 

p3050474.jpg

 

Naga Racer: Fejeket előre, győzzön a jobb. Vagy aki egyáltalán le mer csúszni rajta. 

 

 

 

Természetesen a Siam Park nemcsak az adrenalin kedvelők szórakoztató központja.

 

A park fehér homokkal borított strandjain a passzív pihenés kedvelői is

megtalálják szórakozásukat miközben egy jéghideg koktélt kortyolgatnak.

 

 

Étkezés:

Aki megéhezett az a Siam Park számos éttermében, kávézójában biztosan megtalálja amire vágyik.

 

Siam Park Tenerife egyik legkönnyebben megközelíthető nevezetessége. A szigetre látogatók közül azok akik Las Americasban, San Eugenioban vagy Torviscasban szállnak meg akár gyalog is megközelíthetik a szórakoztató központot.

 

 

A távolabbról érkezők a Park rendszeres buszjáratait használhatják, míg az autósok a TF1-es autópályán délre tartva találnak ide. A Siam Park autópálya lehajtó jól észrevehető. Az autók számára biztonságos, nagyméretű parkoló áll rendelkezésre.

 

Szeretné megtekinteni a SIAM Park látványosságait?

Akár ingyenesen is nyaralhat Tenerifén!

A részletekért kattintson IDE!