Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sportolási lehetőségek

  SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK TENERIFEN

 

Golf


Tenerife éghajlatának, köszönhetően a golf szerelmesei egész évben hódolhatnak szenvedélyüknek. Az ideérkező játékos kedvére válogathat a jobbnál jobb golfpályák között. Öt kitűnő 18 lyukas , három 27 lyukas és három 9 lyukas pálya található a szigeten. 

 

abama-golf.jpg

 


2005. áprilisában nyílt meg Tenerife legújabb, luxus golfpályája, az Abama pálya, ahol 25.000 fa és trópusi pálma, valamint 22 tó és óriási zöldterületek találhatóak.  Ez a pálya kihívás a legtapasztaltabb golfozónak is.

Itt kerül többek között megrendezésre a 2006-2007 évi női-férfi Spanyol Bajnokság.

 

 

Búvárkodás

A sziget ugyanis a felszíni látnivalók mellett a búvárok számára is sok érdekességet tartogat . A tenger vize itt halakban nagyon gazdag , az Atlanti-óceánban élő fajok mellett a trópusokra jellemző halfajták is elő fordulnak. A merülések alatt gyakori látvány a polip, a tintahal, a trombitahal, csikóhalak vagy a muréna is, korallokra viszont nem érdemes számítani. A különböző búváriskolák tanfolyamokat és kirándulásokat egyaránt szerveznek és a felszerelés kölcsönzést is meg lehet oldani.  

 

Hullámlovaglás

 A hullámlovaglás szerelmesei nem fognak csalódni a szigetben Playa de Benijó, Playa del Socorro, Playa Punta Brava, El Médanó szakaszi mind alkalmasak hullámlovaglásra.

 

szorfweb.jpg

 

 

Szörf

A déli partszakasz mentén kiváló helyek találhatók ahol évszaktól függően 5-ös vagy akár 8-as erősségű szélben lehet meglovagolni a hullámokat. Ilyenkor a parton sokan nézik a bátor hullámlovasokat. 

 

szorfnezweb.jpg

 


Lovaglás

Tenerifén több helyen is találhatunk lovardát melyek kellemes időtöltést kínálnak az ide látogató vendégeknek.

 

 

Kerékpározás

Tenerife különleges klímája miatt kedvelt helye a kerékpárosoknak. Számtalan túra útvonalon járhatjuk körbe a szigetet. A hegyi útszakaszok csak az igazán gyakorlott kerékpárosoknak ajánlott. A szigeten kötelező a védősisak használata.

tenerife-teide-biciglis.jpg

 Sárkány repülés ,siklóernyőzés

Ezen extrém sport szerelmesei sem fognak csalódni hiszen Tenerifén 40 különböző elrugaszkodó pálya található. A 2350m-es Izana a legjobb az összes között. Tanfolyamok és felszerelés bérlése a helyi klubokban megoldható. 

 

Mindössze jelentkeznie kell  

és mi segítségére leszünk, hogyan is juthat el nyaralása színhelyére a legkedvezőbb módon!   Mi már kipróbáltuk,  képeinket itt tekintheti meg. 

   

NINCS apróbetűs rész!

Amennyiben tetszik Önnek az ajánlatunk

 jelentkezzen MOST, ITT!

001-hirdetes-weboldalra-email.jpg