Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szénanátha gyógyítása

   

 allergia.jpg


 

"A szénanátha gyógyítása - biztosan, olcsón, tartósan, mellékhatások nélkül" című könyv nemcsak a szénanáthában szenvedőknek íródott, hanem mindazoknak, akik mindenfajta káros mellékhatás, később jelentkező probléma nélkül szeretnék egészségügyi panaszaikat orvosolni. Közérthetően, tömören, elbeszélő stílusban mutatja be a homeopátiát, írja le a legfontosabb szereket, a homeopatikus házipatikát, legvégül pedig a krónikus betegségek kezelésébe is bepillantást nyújt.

A könyv a honlapon keresztül vásárolható meg.

A megrendelést az alábbi e-mail címre küldjék: 

konyvecs@gmail.com

 

 

Arra kérem a kedves Érdeklődőket, hogy csak akkor rendeljék meg a könyvet, ha elfogadják a könyv árának banki számlára való előzetes átutalását vagy a rózsaszín csekkes postai fizetést.  Köszönöm!

 

A könyvben bemutatott terápia mindenfajta allergiánál használható, de ezen kívül még számos, főleg gyermekek között előforduló betegségnél alkalmazható sikeresen. Ezek például a felső légutak visszatérő, recidiváló fertőzései: nátha, megfázás, torokgyulladás, fülgyulladás, légcsőhurut; az allergikus betegségek, mint asztma, szénanátha, ekcéma, visszatérő csalánkiütés, tejallergia, élelmiszerallergia. De olyan fertőzéses betegségek is, mint a skarlát, a mumpsz, a bárányhimlő, a kanyaró, sőt a szamárköhögés.

  homeopathy1.jpg

 

A terápiát Dr. Hedwig Imhäuser német doktornő írta le és népszerűsítette. Ez a gyerekorvosnő több évtizedes praxisában majd minden gyerek- és csecsemőkorban előforduló betegségnél kipróbálta az általa kifejlesztett terápiát. A gyomor és bélbetegségeknél akkor ért el sikert, ha a bajt valamilyen fertőzés előzte meg. Csaknem minden fertőzéses hasmenésben vagy székrekedésben szenvedő kisgyermeknél sikeres volt a kezelés, csakúgy, mint a köldökkólikánál.

Az asztmás betegeknél is hatott a szer, de a kezelést hosszú hónapokon keresztül folytatni kellett. Egészen feltűnő és "csodálatos" gyógyulásokat ért el gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt a fertőzéses (pl. savós) agyhártya-gyulladásnál és agyvelőgyulladásnál. Végezetül Imhäuser doktornő az oltások, mérgezések, illetve a hivatalos gyógyszerek okozta káros mellékhatások ellen is nagy sikerrel alkalmazta a könyvben bemutatott terápiát.

 

 allerkislany.jpg