Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.01.24

2019 frizuradivat

Nagyon jó hírem van a 2019-es szezonra!  Javarészt olyan színek és fazonok kerültek az érdeklődés középpontjába, amik mindenkinek jól állnak.

2019-haj1.png

Képek forrása:1 / 2

A frizuratrendeket illetően mindig kulcskérdés, hogy éppen melyik hosszúság számít divatosnak. Nos, jó hírünk van: idén még mindig népszerű a hosszú haj, tehát nem kell a fodrászodhoz rohannod, ha szeretnél trendi lenni. Függetlenül attól, hogy egyenes, hullámos, vagy éppen göndör a hajad, a hangsúly még mindig a természetességen van – ha az összkép ezt sugallja, akkor egész bátran megtarthatod a hosszú tincseidet is.

2019-haj2.pngKépek forrása: 1. 2. 3.

De azért nem jut kizárólagos szerep a hosszú szálaknak! Ugyan a kifejezetten rövid fazonok még mindig nem számítanak általánosnak, a lob ismét reneszánszát éli. A lob lényegében a bubi frizura egy kicsit hosszabb változata, ami vállig, vagy nagyon picivel a váll alá ér. Az idei divatot tekintve egyformán népszerű az egyenes, határozott vágású lob, és a kicsit keszekusza, hullámos változat is. Bár elsőre nem tűnik túlságosan sokoldalúnak ez a fazon, éppen az ellentettje igaz róla. Nagy előnye, hogy pont olyan hosszú, hogy a tincseket még össze lehessen fogni, azonban kellően rövid ahhoz, hogy gyorsan összedobhasd a frizurádat. Ezt a hosszt a többség könnyedén ki tudja vasalni vagy be tudja sütni, ráadásul a lob mindenkinek jól áll: működik oldalválasztékkal, frufruval is.

haj1.png

Kép: saját

Azoknak is tartogat kellemes csalódást az idei trend, akik nem jutnak el túl sűrűn fodrászhoz, ugyanis a lenőttnek tűnő haj sem visszataszító, legalábbis a divat szerint most semmiképp. Sokan eleve úgy festetik a tincseiket, mintha jó néhány hete jártak volna utoljára fodrásznál, úgyhogy nem kell kétségbeesned, ha neked is kimarad egy-egy alkalom.

2019-haj3.png

Képek forrása 1. 2. 

A festési technikákat illetően még mindig tarolnak az átmenetek, a különleges technikákat tekintve a balayage hódít. Ez a természetes hatású technika valószínűleg már sosem fog igazán kimenni a divatból, hiszen mindig változatosan lehet kombinálni: idén különösen népszerű a korábban említett pasztellekkel összemosott, természetes hajszín.

 

Forrás: