Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MESEDOBOZ

 

artiroka-meska-001jo.jpg

 

Kis Herczegh Csilla vagyok, a Mesedoboz megálmodója. Prémium minőségű, designer textilekkel dolgozom, hogy mindig különleges termékeket találj a Mesedobozban. 

logo-artiroka.jpg Mindig is szerettem volna a termékeimet személyessé és egyedivé varázsolni. A családom segítségével megálmodtuk az új logót, amely hamarosan a munkáimon is megjelenik majd.

Remélem nektek is tetszik az új Artiroka Design és továbbra is olyan örömmel fogjátok használni a kézműves termékeimet mint amilyet nekem nyújt a megalkotásuk!

A kivitelezés során ügyelek a tökéletes minőségre és, hogy termékeim jól használhatóak legyenek. Mosás kézmeleg vízben lehetséges, kérlek ne tedd őket szárítógépbe! 
Ha egyedi, jó minőségű kézműves terméket szeretnél különleges textilekből, gondosan elkészítve, jó helyen jársz. Nézz körül nálam és válassz a Mesedobozból. Remélem termékeim elnyerik tetszésed és vásárlóim között köszönthetlek majd. 

 

3.jpg

 

1.jpg

 

1.jpg

 

Felújított, festett vintage bútoraim:

 

01.jpg

 

001.jpg

 

5ob.jpg

 

9.1-ob.jpg

 

bonanza2-850.jpg

 

Esküvőkre egyedi megrendelések:

 

1ujjlenyomatfa.jpg

Webshop
 


 Végül pedig egy kedvenc idézet, úgy gondolom minden benne van: 

"Ha független művésztől vásárolsz, többet veszel egy képnél, egy novellánál, egy dalnál. Megveszed tőle egyúttal órák ezreit, amiket kísérletezéssel töltött, és megveszed elkövetett hibáinak százait is.
Napokat, heteket, hónapokat, éveket veszel, amelyek kudarcokkal és örömökkel teltek. Megvásárolod azokat az aggódással telt éjszakákat is, amik a bérleti díjak kifizetése, az ennivalóra szükséges pénz előteremtése, a gyerekek, a madarak, a kutyák fenntartása miatt voltak. Nem csak egy dolgot veszel, veszel vele egy darab szívet, lelket, személyes pillanatokat, valakinek az életéből. 
És ami a legfontosabb: a vásárlással időt is adsz a művésznek arra, hogy tehessen valamit az igazi szenvedélyért, valamit, amitől az összes felsorolt dolog megéri, valamit, ami élővé, élhetővé teszi az életet."

Rebekah Joy Plett

 

Menüpontok