Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK TENERIFEN

 

Golf


Tenerife éghajlatának, köszönhetően a golf szerelmesei egész évben hódolhatnak szenvedélyüknek. Az ideérkező játékos kedvére válogathat a jobbnál jobb golfpályák között. Öt kitűnő 18 lyukas , három 27 lyukas és három 9 lyukas pálya található a szigeten.
 

 

 

abama-golf.jpg

 


2005. áprilisában nyílt meg Tenerife legújabb, luxus golfpályája, az Abama pálya, ahol 25.000 fa és trópusi pálma, valamint 22 tó és óriási zöldterületek találhatóak.  Ez a pálya kihívás a legtapasztaltabb golfozónak is.

Itt kerül többek között megrendezésre a 2006-2007 évi női-férfi Spanyol Bajnokság.Búvárkodás


A sziget ugyanis a felszíni látnivalók mellett a búvárok számára is sok érdekességet tartogat . A tenger vize itt halakban nagyon gazdag , az Atlanti-óceánban élő fajok mellett a trópusokra jellemző halfajták is elő fordulnak. A merülések alatt gyakori látvány a polip, a tintahal, a trombitahal, csikóhalak vagy a muréna is, korallokra viszont nem érdemes számítani. A különböző búváriskolák tanfolyamokat és kirándulásokat egyaránt szerveznek és a felszerelés kölcsönzést is itt lehet megoldani.  

www.atlantik-tauchen.de   www.teneriffa-tauchen.de  www.estrella-del-mar.com


Hullámlovaglás

A hullámlovaglás szerelmesei nem fognak csalódni a szigetben Playa de Benijó, Playa del Socorro, Playa Punta Brava, El Médanó szakaszi mind alkalmasak hullámlovaglásra.

 

 

 

szorfos1_atmeretezve.jpg


 

 

Szörf

A déli partszakasz mentén kiváló helyek találhatók ahol évszaktól függően 5-ös vagy akár 8-as erösségű szélben lehet meglovagolni a hullámokat.


Lovaglás

Tenerifén több helyen is találhatunk lovardát melyek kellemes időtöltést kínálnak az ide látogató vendégeknek.


     

Kerékpározás

Tenerife különleges klímája miatt kedvelt helye a kerékpárosoknak. Számtalan túra útvonalon járhatjuk körbe a szigetet. A hegyi útszakaszok csak az igazán gyakorlott kerékpárosoknak ajánlott. A szigeten kötelező a védősisak használata.
Sárkány repülés ,siklóernyőzés

Ezen extrém sport szerelmesei sem fognak csalódni hiszen Tenerifén 40 különböző elrugaszkodó pálya található. A 2350m-es Izana a legjobb az összes között. Tanfolyamok és felszerelés bérlése a helyi klubokban megoldható. 

 


 NINCS apróbetűs rész! 

 

Amennyiben tetszik Önnek az ajánlatunk

 

 jelentkezzen MOST, ITT emailben!

 " Sokan túl későn ismerik fel az elmulasztott életcélokat. Ezért Ember, légy idejében bölcs, legfőbb ideje, hogy utazz! "  

                                                      /Goethe/  


 

TENERIFE STRANDOK  - TENERIFE TÉRKÉP 

KÉPEK - APARTMANOK - LORO PARK - SIAM PARK -

JELENTKEZÉS  TENERIFE TÖRTÉNETE - SPORT -