Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TANÁCSADÁS

 A BPR Europe gazdasági tanácsadóként partner a vagyonkezeléstől a humánpolitikai feladatok ellátásáig.  Kiemelt feladatunk a pályázati tanácsadás, azokhoz kapcsolt finanszírozási anyagok, üzleti tervek elkészítése. Szolgáltatásunk nemcsak a tervek elkészítését tartalmazza, hanem vállalkozunk a kapcsolódó üzleti tárgyalások szervezésére, vezetésére is, továbbá a kapcsolódó lobby feladatokat is ellátjuk, megbízónk szakemberével közösen. Tapasztalatainkat egy-egy tréning keretei között is szívesen átadjuk az adott vállalkozás vezetői, vagy alkalmazottjai részére vagy akár üzleti coach is megrendelőink rendelkezésére áll.

 

A Magyarországra települő és itt működő külföldi társaságok részére piacfeltárást, piaci bevezetést, magyarországi képviseletét és széleskörű szolgáltatást kínál, nemcsak a jogi személyek, de azok tulajdonosai és vezető külföldi menedzserei számára egyaránt.

 

A BPR Europe tanácsadói és partnerei szoros kapcsolatban állnak az Európai Unió regionális fejlesztésekkel, mezőgazdasággal és a kis és középvállalkozásokkal foglakozó szervezeteivel és vezetőivel. Az EU központi szervezetén kívül a legtöbb EU tagországban és természetesen Európán kívül is rendelkezünk kapcsolatokkal, amely nemcsak a lobby területén, de a közvetlen üzletszervezésnél is eredményesen használható. Egyes szakterületeken bejegyzett EU tanácsadóként is működnek a társaság szakértői.

 

 

 

Menüpontok