Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pályázati tanácsadás és menedzsment

 Gazdasági tevékenységünk szinte minden területén ma már kiemelt lehetőség a pályázati források megszerzése. Komoly feladat eligazodni azok szövevényes rendszerén, mikor, hol és mire lehet pályázni, annak mekkora része vissza nem térítendő, vagy kedvezményes, de azért hitel és persze mekkora az önrész, amit vállalni kell. Milyen projektekkel lehet és érdemes pályázni és persze mindez hogyan is kell megtenni.

 

A BPR Europe partner nemcsak a megfelelő pályázat megkeresésében, hanem annak elkészítésében is. Tanácsadóink már az előkészítésnél tartanak és magát a projektek próbálják megfogalmazni. Személyes konzultáció keretében meghallgatjuk elképzeléseit, és ismertetjük a rendelkezésre álló lehetőségeket, bemutatjuk az egyes konstrukciók előnyeit, a vele járó kötelezettségeket és persze mindazokat az esetleges problémákat is, amivel feltétlen számolni kell a megvalósítás során.

 

Tanácsadó munkatársunk elvégzi vállalkozásának és a tervezett projektjének előminősítését, megvizsgáljuk, hogy melyik a fejlesztéshez illeszkedő és legkedvezőbb pályázati lehetőség és hogy milyen esélyei vannak a támogatás megszerzésére, illetve azt is hogyan tudja az elnyert támogatással megvalósítani annak céljait a monitoring követelményeihez igazodva.

 

A kedvező támogatói döntést követően partnerei vagyunk a megvalósításban, a támogatás maradéktalan lehívása érdekében és abban is, hogy eleget tegyen minden jelentéstételi kötelezettségének a kötelezően előírt fenntartási időszak végéig.

 

2014. évtől a BPR Europe elsősorban a közvetlen brüsszeli pályázatokkal foglalkozik, azok előkészítését beadását és teljes körű menedzsmentjét is vállalja.