Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TECHNOLÓGIA

2014. évben a társaság újraindította a szabadalmak, know-how hasznosítás és technológia transzfer üzletágát. A tevékenység kizárólag a hulladékhasznosítás, a zöld energiák és a környezettudatos életvitel célját szolgáló területre korlátozódik és csak magyarországi fejlesztések elsősorban nemzetközi, de természetesen hazai megvalósítását, széleskörű elterjesztését célozza, akár közvetlen értékesítéssel, akár célirányos vállalkozások szervezésével és indításával. A társaság ezzel a portfolióval a kilencvenes években, még az alapítás idején sikerrel működtetett portfoliójához tér vissza.

A szabadalmak hasznosításánál vállaljuk azok üzleti értékesítési szempontból történő vizsgálatát és az esetleges iparjogvédelmi ügyek intézését is, de alapvetően a hasznosítás és az értékesítés a társaság fő feladata.

 

Az értékesíthető szabadalmakhoz kapcsolódó know-how dokumentáció felülvizsgálata, akár elkészítése is része a vállalkozásunknak, különösen akkor, ha az értékesítés azt megkívánja, és a tulajdonos még nem rendelkezik ilyen komplett dokumentációval. Legfontosabb feladatunk azonban az értékesítés és az ezzel kapcsolatos marketing és sales tevékenység.

A társaságunk által már képviselt innovatív technológiák és szabadalmak részletes ajánlata honlapunkon folyamatosan megtekinthető.

 

Mindezek mellett folyamatosan nyitottak vagyunk azon szabadalmak és technológiák képviseletére, amelyek piacképesek és megfelelnek a fenntartható fejlődés követelményeinek. Társaságunk fontos feltétele, hogy kizárólag az innovatív ötletek, technológiák tulajdonosaival a szabadalmak jogosultjaival kötünk hasznosítási, vagy akár együttműködési megállapodást. 

 

Menüpontok