Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HP4 Hőszigetelő bevonat

 

Egy új különleges tulajdonságokkal bíró belső bevonat az energiatakarékos épületüzemeltetés érdekében.

 

 

hp4-hoszigeteles.jpg

A HP4 bevonat kitűnő hő visszaverő képességekkel rendelkezik. A termék alapanyaga a sugárzó hőt veri vissza, és ezzel csökkenti a hőelnyelést. A gyakorlatban 0,5 - 1mm rétegvastagságban felhordva a hősugárzás 80% -át visszaveri a helyiségbe. A meleg hónapokban így a helyiség túlmelegedését, téli hónapokban pedig egyenletes gyors felmelegedést biztosít. A HP4 bevonat nem veszít a tulajdonságaiból a szélsőséges hőmérsékleteknél sem, és +100°C és -30°C hőmérsékletek között alkalmazható. 

 

A HP4 bevonat továbbá alkalmas beltéri felületek kiegyenlítésére, a hőérzet javítására, szinte minden épületen, mivel betonra, mészcement és mészcement kötésű vakolatra, vagy akár gipszkartonra is felhordható. A bevonat kedvező tulajdonságai révén alkalmas azon a helyeken ahol a hőhidaknál a vízpára lecsapódása penészesedést okozhat. Ugyancsak kiválóan alkalmazható, minden nem megfelelően szigetelt épületnél, ahol más egyéb belső szigetelés vastagsági korlátokba ütközik. Ma már gyakorlati tapasztalatok igazolják, hogy az így kezelt helyiségekben jelentős (20-40%) energia megtakarítás érhető el.

 

hp4.jpg

 

A HP4 bevonat törtfehér színű, könnyen felkeverhető, paszta konzisztenciájú anyag, vizes festékekkel színezhető. A bevonat felhordható hagyományos illetve gépi módszerrel (5 bar alatti nyomással - a nagyobb nyomás az összetevők sérülését okozza), csiszolható, festhető (hőmérséklettől függően 4 óra elteltével).

 

hp41-400.jpg

 A HP4 bevonat alkalmazás megkívánja a szilárd száraz és tiszta felületet, amelyet szükséges zsírtalanítani. Nagyon fontos, hogy minden korábbi festék, vagy tapéta réteg eltávolítása feltétlen szükséges a HP4 bevonat készítése előtt.

 

 

 

 

A magyar szabadalom alapján jelenleg kizárólag Magyarországon gyártott termék ÉMI-TÜV minősítéssel kerül forgalomba. 

Megrendelhető: BPR EUROPE Kft

e-mail: bpreurope@gmail.com

mobil: +3630 5667 907

 

 

 

 

 

 

 

 

Megrendelhető: BPR EUROPE Kft

e-mail: bpreurope@gmail.com

mobil: +3630 5667 907