Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Tenerife minden strandja nyilvános és ingyenes, csak a napernyők és nyugágyak használatáért kell fizetni.  

  

1-el-duqe-atm.jpg

El Duque strandja

  

A hatalmas hegyek, és a hegyek lábánál elterülő kristálytiszta vizű, eredetileg feketehomokos strandok elvarázsolják az ide látogatókat . Tenerife sokkal többet nyújt, mint csak lustálkodást a strandon - a gyönyörű környezet fantasztikus túrákra csábít. Számos lenyűgöző szépségű, egyedülálló természeti képződmény található itt. 

 

1--tenerife---sarkanyfa.jpg

Sárkányfa 

 

Los Cristianos két aranyhomokos, igen színvonalas strandján szinte minden létező vízisport kipróbálható.

    
Az Európai Unió felmérése szerint Tenerifén találhatók Európa legtisztább strandjai. A szigeten a strandok vulkanikus eredetű fekete homokosak, az aranyhomokos strandokra a Szaharából szállítottak homokot.

 

peter-es-a-labnyomok_atmeretezve.jpg

Playa de Fanabe

 

Sárga homokos strandok főleg a főváros, Santa Cruz környékén találhatóak. Érdekes strand a Puerto de la Cruzban lévő Martianez-tó, amely tengervízzel feltöltött mesterséges tó. A Martianez-tó mellett található a Martianez strand, a szörfözők paradicsoma. 

 

tenerife-strand1.jpg

 

 

Érdemes még megemlíteni a Puerto de Santiago faluban található szép, és a csodálatosan tiszta feketehomokos strandot, a Playa de la Arenat. Az Európai Unió kék zászlaja is igazolja, hogy ez Európa egyik legtisztább strandja.


 

 

 NINCS apróbetűs rész! 

Amennyiben tetszik Önnek az ajánlatunk

 jelentkezzen MOST, ITT emailben!" Sokan túl későn ismerik fel az elmulasztott életcélokat. Ezért Ember, légy idejében bölcs, legfőbb ideje, hogy utazz! " 

 

                                                      /Goethe/  


 

TENERIFE STRANDOK  - TENERIFE TÉRKÉP 

KÉPEK - APARTMANOK - LORO PARK - SIAM PARK -

JELENTKEZÉS  TENERIFE TÖRTÉNETE - SPORT -