Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vélemények

  Véleményét megköszönjük ha megosztja velünk a nyaralása után!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Budapest

László, 2016.07.07 21:32

Felejthetetlen nyaralás volt, mindenképpen visszamegyünk még! Tenerife tényleg kihagyhatatlan. Ezer köszönet az ötletért és a szállásért!

Budapest

György, 2015.10.05 16:24

Nagyon kellemes hetet töltöttünk el Tenerife szigetén. Aki még gondolkodik ne habozzon, jelentkezzen, mert nem fogja megbánni. Az idő ősszel is csodálatos, a víz kellemes, a sör és a koktélok hidegek! A Siam park és a Loro park is kihagyhatatlan! A banánültetvény csak ráadás, köszönet érte! György és a családja

Télen is mesés

Zsuzsa, 2014.12.12 12:02

Elmenni a télből az örök tavasz szigetére, csodálatos élmény. Ilyenkor is 21 fok van árnyékban, amit mi sokkal melegebbnek éreztünk, talán a magas páratartalom miatt. Ajánlom mindenkinek az utazást, nagyszerű élményben lesz része!

Zagyvarékas

Marcsi, 2013.11.18 19:47

Őszi szünetben volt szerencsénk élvezni a Regency Resort dolgozóinak vendégszeretetét, amit sehol máshol nem tapasztaltam. Vidámság, figyelmesség, kedvesség jellemzi azt a kis közösséget, akik fogadtak bennünket egy nagy kancsó sangria társaságában. :-) Köszönet érte. A szállás tiszta, nagyon jól felszerelt apartmanban volt, gyönyörű kerttel, fürdő résszel. Ajánlom mindenkinek, de nem egy hetet, hanem legalább kettőt. Talán az is kevés, hogy a környék minden szépségét élvezzük. Mi még biztos visszamegyünk.

Marcsi és családja

Nyaralás

Rita, 2013.10.20 19:06

Ez a csodálatos nyaralás után Tenerife a kedvenc uticélunk lesz! Biztosan vissza fogunk még menni, annyira csodálatos hely.

A hotel és a félpanzió remek volt, a bolti árak sokkal olcsóbbak mint itthon. Az óceán part pedig egyszerűen fantasztikus. Októberben ilyen csodás nyaralást elképzelni sem tudtam, örülök, hogy rátok találtam!
Ajánlom mindenkinek!

Utazás

Zoltán, 2013.08.28 17:04

Kicsit nehezen szántuk rá magunkat az utazásra, mert hihetetlen kedvező volt az ajánlat, hogy csak repülőjegyet kell vennünk!

Cseppet sem bántuk meg, hogy elindultunk mert nagyon jól éreztük magunkat. Annyi látnivaló van, hogy szívesen maradtunk volna még 1 hetet. Az apartman tökéletes volt, nagyon szép, tiszta és kényelmes. Az esti szállodai programok is teljesen kikapcsoltak, nagyon feltöltődtünk a nyaralás alatt. Az óceán csodálatos és nem is volt hideg!

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a nyaralási módot mert biztosan nem fog csalódni!

Tenerife

Judit, 2013.08.17 12:18

Csodás hét volt!
A sziget tele van meglepetésekkel!Az óceán felejthetetlen!A hatalmas hullámok mint látványnak ,mint fürdésnek egyaránt páratlan élvezetet nyújtanak!A Tejde magaslatait sem szabad kihagyni! Érdemes autót bérelni és bebarangolni az izgalmas sziklákkal övezett szerpentineket.Lélegzetelállító kép tárul elénk minden pillanatban!Masca, a kis hegyi falu rejtélyes szépsége örökre rabul ejti az embert-nem veletlenül volt a kalózok rejtekhelye. . .
A banánültatvenyek , a virágok színpompái,a kedves vendéglátás ,az óceán csillámló kék végtelensége visszavár minket!

Bp.

Csilla, 2013.07.15 11:57

Felejthetetlen hét volt, tele kalandokkal.
A Loro Park mesés volt a sok delfin, fóka, papagáj és gyilkos bálna show-ról beszélnek ma is a gyerekek. A pingvin csarnok csodálatos, oda vissza kellett menni!
Az óceán, a strandok tökéletesek, nagyon élveztük a nyaralást!
Még visszajövünk!

Budapest

Péter, 2013.07.14 14:42

Fantasztikusan éreztük magunkat Tenerife szigetén!
A szállás nagyon jó volt, tényleg mindennel fel van szerelve az apartman, semmiben nem szenvedtünk hiányt. Az étterem meglepően olcsó volt, remek választékkal. A fokhagymás rák volt a kedvencünk.
A közelben hatalmas bevásárlóközpont volt, nagy szupermarkettel, ahol minden egyéb enni és innivalót olcsón be tudtunk szerezni.
Az előadás nagyon érdekes volt, nem erőltettek ránk semmit.
Az óceán csodás és változatos, hatalmasakat sétáltunk a parton. Meleg van, de nincs hőség. A strandon 1 euróért kapható egy korsó sör, olcsóbb mint a Balatonnál.
Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk erre a lehetőségre, mert csodás nyaralásunk volt! Köszönjük nektek!
Péter