Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Frizura divat

A jó hír, hogy hajadat  akár rövidebb, akár hosszabb sokféleképpen hordhatod majd úgy, hogy divatos is legyen. A divatházak által kreált frizurák bemutatásával segítünk neked inspirálódni, hogy megtaláld a neked tetsző hajviseletet, amellyel  stílusos  lehetsz.

A leghíresebb tervezők bemutatóin a modellek olyan hajakkal mutatják be a legújabb kollekciókat, hogy az a hétköznapokban is viselhetőek mindenki számára. Copfok, laza vagy akár szorosabb kontyok a lényeg, hogy fényes legyen. Victor & Rolf, Jonathan Saunders és Ralph Lauren modelljein is ilyen visleteket láthatunk…

kifutóról2

 

 

A hosszú haj örök divat

Sok nő ragaszkodik hosszú tincseihez, ami nem is baj, hiszen a hosszú haj sohasem megy be a divatból és megfelelő ápolás mellett ékszerként díszít. Az egyszerű formákat is fel lehet dobni az idei divat extravagánsabb színeivel és ha még a hajviselettel kapcsolatos trendekből is inspirálódsz garantáltan stílusos lesz a megjelenésed.

Színek tekintetében  széles választék áll rendelkezésünkre, így például a sötétebb hajszíneket fel lehet dobni vörös, illetve mahagóni ombre festéssel vagy akár melírral.

 

A tavaszi irányzatok közt is fontos szerephez fog jutni a copf. Lehet vékony és szögegyenes vagy Hollywood aranykorát idéző glamúros, de a copf továbbra sem hajlandó kivonulni a köztudatból, amit nem is bánunk!

 

copf3.jpg

A copfokhoz hasonlóan, a különböző fonatok is több szezon óta tartják magukat, uralmukat pedig jövőre is megmarad. 

 

fonott5.jpg

A tavaszi frizuradivat csak úgy hemzseg a különleges fonatoktól. A New York-i divathéten Peter Som az egyszerű háromtincses fonást, a DKNY a kötélfonatokat, a Suno a halszálkafonatokat, míg Michael Kors és a Baja East a kócos, laza megoldásokat preferálta.

 

5.jpg