Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.10.02

Tanácsok csak nőknek!

Tanácsok csak NŐKNEK!

 

Ijesztőnek tűnhet, de a mai világban nem lehet tudni, mikor vehetjük hasznát.

 

HASZNOS TANÁCSOK ARRA AZ ESETRE, HA NEKED TÁMADNÁNAK,VAGY MEGLOPNÁNAK! 

 

 

noi.jpg

 


1. A könyökünk a testünk legkeményebb része, ha elég kicsi a távolság, használd!

2. Ha a tolvaj a pénztárcádat, vagy a táskádat kéri NE A KEZÉBE ADD! Dobd el messzire magadtól. Megvan az esély arra, hogy a táska után megy és FUSS, AHOGY CSAK BÍRSZ ÉS AMILYEN GYORSAN CSAK LEHET!


3. Ha be vagy zárva egy autó csomagtartójába (Zseniális !) törd be a hátsó  lámpa buráját, utána dugd be a kezed a nyílásba és integess, ahogy csak  bírsz!  Ez a vezetőn kívül mindenkinek fel fog tűnni!  Ez egy olyan tanács,  ami már megmentett életeket!

4. Ha autóba szállsz, azonnal zárd az ajtókat és indulj! A nők előszeretettel üldögélnek az autójukban és munka, vagy bevásárlás után számolgatnak, jegyzetelnek, stb. NE ÜLDÖGÉLJ A PARKOLÓ KOCSIBAN! Egy prédaleső kifigyelhet és beülhet az anyósülésre, majd pisztolyt  szegezve a homlokodnak kényszeríthet, hogy hajts el valahova. Ha egy  rabló egyszer már beült a kocsidba és pisztolyt szegez a homlokodnak, NE KÖVESD AZ UTASÍTÁSAIT! Inkább tégy kárt az autódban - hajts neki valaminek, főleg ha neki nincs bekötve a biztonsági öve! Ne félj, a légzsák  majd megvéd! A hátsó ülésen ülő fog majd pórul járni. Ahogy az autó megállt, szállj ki és fuss!


5. Néhány tanács parkoláshoz és garázsba álláshoz:

 

- Légy körültekintő. Nézz körbe. Nézd meg a kocsid belsejét: a hátsó ülést, az anyósülés előtti teret.

- Ha egy kisteherautó mellett parkolsz, szállj be a másik oldalról. A legtöbb sorozatgyilkos akkor támadja meg áldozatát és húzza be a kisteherautójába, amikor az nyitja az ajtaját.

- Figyeld meg a melletted parkoló autókat! Ha egy férfit látsz egyedül ülni, különösen ha az az autód melletti kocsiban ül, lehet hogy jobban teszed, ha visszamész az irodádba, vagy a bevásárlóközpontba és segítséget kérsz  a biztonsági őröktől. Mindig jobb elővigyázatosnak lenni (mindig jobb  paranoiásnak lenni, mint halottnak).


6. Mindig liftezz és ne gyalogolj. A lépcsőházak mindig tökéletes helyszínek a  bűncselekmények elkövetésére, főleg éjjel!

7. Ha egy prédaleső (rabló) fegyverrel rendelkezik, FUSS - lehetőség szerint  cikk-cakkban! 100-ból 4 annak az esélye, hogy egy golyó eltaláljon. És még ha el is talál, a golyók CSAK RITKÁN érnek létfontosságú szervet.

8. Nőként ne  mindig próbáljunk kedvesnek lenni  (Határozottság és bátorság) HAGYD A KEDVESSÉGET! Evvel kockáztatod, hogy megerőszakolnak, vagy  megölnek. Ted Bundy, a sorozatgyilkos, jóképű férfi volt és művelt. Mindig a nők szimpátiájára alapozott és így rabolta el őket. Bottal járt és bicegett; valamint a gépjárművébe történő beszálláshoz segítséget kért. Legyünk óvatosak!

9. Emlékezzünk a síró kisbaba történetére. Egy nő meghallotta, hogy sír  egy kisbaba az ajtaja előtt. Ahelyett, hogy kinyitotta volna az ajtót, hívta a rendőrséget, mivel az eset nagyon furcsának tűnt számára. A rendőr azt válaszolta:

 

    "A legfontosabb, hogy semmi esetre se nyissa ki az ajtót!"

    Utána úgy tűnt neki, hogy a baba az ablak alá mászott. Félt, hogy a baba kimászik az utcára, és elüti egy autó. A rendőr ismételten azt mondta neki:

    "NE NYISSON AJTÓT. Lehetséges, hogy egy sorozatgyilkos próbál meg így a lakásba behatolni azzal, hogy egy felvett gyereksírást játszik le, így  hatva a nők érzelmeire."

    Megerősítette, hogy már több nő is tett bejelentést síró gyerekről, amikor egyedül voltak éjszaka otthon!
    Kérem, NE NYISSON AJTÓT, ha gyereksírást hall. Az üzenetet valószínűleg  komolyan kell vennünk, mivel a gyereksírós történetet a legutóbbi amerikai "Top körözöttek" televíziós programban is leadták, melyben egy Louisiana-i sorozatgyilkosról beszéltek.

Még egy tanács: sose azt kiáltsd, hogy "Segítség", hanem azt, hogy "TŰZ VAN" !
  

 

Az emberek kimennek, ha tűz van, de ritkán, ha segíteni kell. És ez a támadót is megzavarhatja, mivel azt hiheti, hogy bolonddal van dolga és otthagyhat a helyszínen. (forrás: nők önvédelmi képzése). Végezetül szeretném, ha ezt a levelet valamennyi nőismerősödnek elküldenéd. Életet menthet.


Küldd tovább ezt az üzenetet minden nőnek, akit ismersz. Nem árt figyelmeztetni mindenkit arra, hogy léteznek veszélyes helyzetek és jobb elővigyázatosnak lenni!

 

A VÉGÉRE EGY KIS HUMOR, HOGY JÓKEDVED MARADJON! 

 

 

 

 

ITT TANULHATSZ KOMOLYAN:

 

 

 

 

LEGYEN SZÉP NAPOD!