Zum Inhalt springen Zum Menü springen
 


Kis Herczegh Csilla vagyok, a Mesedoboz megálmodója. Prémium minőségű, designer textilekkel dolgozom, hogy mindig különleges termékeket találj a Mesedobozban. 

artiroka-logo-jobbranez-eold.jpgÖrülök, hogy munkáim felkeltették az érdeklődésedet. Boltomban többnyire prémium minőségű, designer textilekből készült egyedi termékeket találsz. A termékeimet én tervezem illetve varrom, ezért nem fognak veled szembejönni az utcán. 
 

Ha egyedi, jó minőségű kézműves terméket szeretnél különleges textilekből, gondosan elkészítve, jó helyen jársz. A kivitelezés során ügyelek a tökéletes minőségre és, hogy termékeim jól használhatóak legyenek. Mosás kézmeleg vízben lehetséges, kérlek ne tedd őket szárítógépbe! 
Mindig is szerettem volna a termékeimet személyessé és egyedivé varázsolni. A családom segítségével megálmodtuk az új logót, amely hamarosan a munkáimon is megjelenik majd. Remélem nektek is tetszik az új Artiroka Design és továbbra is olyan örömmel fogjátok használni a kézműves termékeimet mint amilyet nekem nyújt a megalkotásuk!
Nézz körül nálam és válassz a Mesedobozból. Remélem termékeim elnyerik tetszésed és vásárlóim között köszönthetlek majd. Ha bármi kérdésed, kérésed van, írj nekem, szívesen válaszolok. Köszönöm, hogy benéztél hozzám.

 

 


fb-posztolo.jpg

 

KÉPGALÉRIA