Szolgáltatásunk kisvállalkozások és egyéni vállalkozók részére, weboldalak készítése és folyamatos gondozása. A legegyszerűbb honlapok 1-3 alapoldalból állnak, amelyek tartalmaznak egy rövid bemutatkozást, egy szolgáltatást vagy termékismertetőt és egy kapcsolati oldalt. Minden további oldal készítése előzetes egyeztetés után történik. Elfogadunk a vállalkozás által megadott fotót, logót, de amennyiben igény van rá, szívesen készítünk a honlaphoz fotókat is.  Vállalkozása címét, elérhetőségét akár térképen is megjeleníthetjük.

Az alapszolgáltatás nem foglalja magában a domain név és a tárhely díját. Amennyiben erre is igény van úgy természetesen erről is gondoskodunk. Mindezt gyorsan, akár pár hét alatt is el tudjuk készíteni.

Kifejezetten olyan kisvállalkozások, egyéni vállalkozók, vagy akár magánszemélyek részére alakítottuk ki ezt a szolgáltatásunkat, akiknek fontos, hogy a világhálón történő megjelenésük biztosítva legyen. 

Weboldalainkat úgy készítjük, hogy mind asztali gépen, tableten és mobil képernyőn is (reszponziv módban)  biztosítva legyen a megjelenésük. 

Eddigi munkáimat itt tekintheti meg: