Prémium luxus minőségű textilből készült ez az Art Deco mintás tolltartó neszesszer vagy szemüvegtok. Bélése hozzáillő pamut textil. Tárolhatóak benne akár a mindennapos használatban lévő sminkek, kozmetikai szerek, mobil kellékek, powerbank, fülhallgató vagy egyéb apróságok.
___________________________________
MÉRETEI:
19 cm x 10 cm
alsó vastagsága: 3 cm
___________________________________
TOVÁBBI neszesszerjeimet itt találod.

Erdei tisztás – kis róka, őzike, madár és virág mintás, selymesen puha prémium pamut textilből készült ez a papírzsebkendő tartó. Bélése fehér pamut textil.

Ajándéknak is szeretettel ajánlom.
_______________________________
Kb. 8-10 darab papírzsebkendő tárolására alkalmas, zsebkendő mínőségétől függően.
_______________________________

TOVÁBBI papírzsebkendőtartóimat itt tudod megnézni.

Te is szeretnéd biztonságban magaddal vinni a könyvedet vagy tabletedet? Akkor neked készült ez a pamut textil könytok. Kis herceg mintával, pamut textil béléssel, ami közé még egy vastagabb bélés is került, hogy biztosan megvédje a könyveidet. Tetejét különleges varrással díszítettem, gombbal záródik, amennyiben szeretnéd, hozzá tudod adni a megrendeléshez a legördülő menüből.
_____________________________
MÉRETE:
19 cm x 25 cm
alsó vastagsága: 3 cm
Egy nagyobb könyv lazán belefér (pl Maye Musk életrajzi könyve) de mellé tehetsz még egy kisebb, keskenyebb könyvet is, (pl Janikovszky Éva könyve – ahogy a fotón is látható)
_____________________________
TOVÁBBI könyvtokjaimat itt tudod megnézni.

Hajnali virágeső mintás pasztell szürke prémium pamut textilből készült ez az irattartó pénztárca. A cipzárt különleges hímzéssel rögzítettem. Bélése hozzáillő pamut textil. Tárolhatóak benne akár a mindennapos használatban lévő sminkek, kozmetikai szerek, mobil kellékek, powerbank, fülhallgató vagy egyéb apróságok. 
___________________________________
MÉRETE:
14 cm x 10 cm
alsó vastagsága: 2 cm
___________________________________
TOVÁBBI irattartó pénztárcáimat itt találod.